Dhr. mr. Theodoor de Monchy

Dhr. mr. Theodoor de Monchy
De Monchy & Röben Fiscaal Advies
Dhr. mr. Theodoor de Monchy
Telefoon: 020 672 01 83
Specialisme(n)
Structurering (vastgoed)fondsen, uitgifte van effecten, financieringsstructuren, DGA-problematiek
Prijs per uur, excl. BTW
€ 180,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Herengracht 564
1017 CH Amsterdam

Over Theodoor de Monchy

Theodoor heeft fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Tijdens zijn studie werkte hij op de Amsterdamse Optiebeurs bij de proprietary trader Cross Options. Na zijn studie was hij werkzaam als belastingadviseur bij PriceWaterhouseCoopers te Amsterdam.

Sinds 2006 heeft Theodoor samen met Elsbeth Röben zijn eigen kantoor in het centrum van Amsterdam dat voorziet in de toenemende vraag naar een financiële en fiscale dienstverlener met kennis van zaken en een lage drempel.

Theodoor adviseert ondernemingen over hun bedrijfs- en financieringsstructuur en begeleidt (ver)kooptrajecten en fusies. Daarnaast adviseert hij DGA’s over bedrijfsoverdrachten al dan niet binnen familiesfeer. Theodoor is van huis uit fiscalist, maar inmiddels ook specialist op het gebied van de toezichtwetgeving waaronder de AIFMD en de Wet op het financieel toezicht. Hij structureert beleggingsinstellingen, stelt prospecti op, en vraagt vergunningen aan bij de AFM en DNB.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1