Dhr. mr. Jeroen Fikkert

Dhr. mr. Jeroen Fikkert
Fikkert & Huitema
Dhr. mr. Jeroen Fikkert
Telefoon: 06 53560600
Specialisme(n)
Estate Planning, bedrijfsopvolging, afwikkelen nalatenschap
Prijs per uur, excl. BTW
€ 175,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Schollenbrugstraat 10 - hs
1091 EZ Amsterdam

Over Jeroen Fikkert

"In 1997 heb ik mijn studie fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Leiden afgerond. Na iets meer dan een jaar bij Berk Accountants & Adviseurs (nu Baker Tilly) te hebben gewerkt, ben ik bij BDO Accountants & Adviseurs gaan werken. Daar heb ik 16 jaar lang kennis en ervaring ontwikkeld op het gebied van fiscale en juridische advisering van ondernemers en vermogende particulieren. De persoonlijke kant en het vertrouwen van cliënten speelde voor mij altijd een belangrijke rol. Dat heeft onder andere geleid tot mijn specialisatie in estate planning en lidmaatschap van de BDO Adviesgroep Estate Planning. In 2015 zijn wij Fikkert & Huitema gestart, en in 2016 is daar Stichting Testament en Erfopvolging bij gekomen.

Naar mijn overtuiging is estate planning een vakgebied waar de persoonlijke wensen van de cliënt als uitgangspunt dienen en niet de fiscale wetgeving. Ik zie het als mijn taak om de harde kanten van de wet te verbinden met de persoonlijke wensen van de cliënt."

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1