drs. Johan Kauffman

Naast fiscaal adviseur ben ik actief als Bestuurslid van ZZPRO, een stichting voor zzp-ers uit met name Hillegersberg Schiebroek en treed ik op als fiscaal docent voor bankmedewerkers.
drs. Johan Kauffman
Kauffman Belastingadvies
drs. Johan Kauffman
Telefoon: 06 21533387
Specialisme(n)
MKB-ondernemer, ZZP-er
Prijs per uur, excl. BTW
€ 190,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Overschieseweg 10 K
3044 EE Rotterdam
LinkedIn
Website

Over Johan Kauffman

“Na mijn opleiding tot fiscaal econoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam  ben ik als belastingadviseur gaan werken bij BDO in Naaldwijk. BDO is een middelgroot accountants- en advieskantoor. Na 3 jaar ben ik gaan werken bij Heerema & Algra Belastingadviseurs. Een belastingadvieskantoor gevestigd op het mooiste plekje van Rotterdam: Het Witte Huis. Dit kantoor adviseerde onder andere cliënten van kleinere accountants- en administratiekantoren. Voor die kantoren veelal “moeilijke” gevallen, maar voor mij een leuke uitdaging waar ik mijn fiscale tanden in kon zetten. Vanaf 2001 was ik één van de vennoten van dit kantoor. Vanaf 2012 ben ik helemaal op eigen benen gaan staan en ben ik mijn eigen kantoor gestart.  Vanuit de wijk Overschie in Rotterdam help ik nog steeds dezelfde soort cliënten: MKB-ondernemers, accountantskantoren en administratiekantoren, maar ook particulieren.   

Op mijn fiscale kennis op peil te houden, spar ik iedere maand met andere fiscalisten over diverse fiscale zaken. Dat blijft leuk en leerzaam.

Ik zit sinds eind 1992 in dit vak en voor mij blijft het een erg boeiend vak. Hoe kan er voor worden gezorgd dat een cliënt het meest fiscale profijt heeft of juist de minste fiscale pijn. Ik blijf het nog steeds leuk vinden als ik op een dag weer iets nieuws op fiscaal vlak heb geleerd.”

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Contact
 
Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de gratis nieuwsbrief! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt t.b.v. de verzending van nieuwsbrieven overeenkomstig de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2017. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1