Dhr. drs. Bas Kortenbach

Dhr. drs. Bas Kortenbach
Next Level Pensioenadvies
Dhr. drs. Bas Kortenbach
Telefoon: 070 7620200
Specialisme(n)
Pensioen eigen beheer, oudedagsvoorzieningen, echtscheiding
Prijs per uur, excl. BTW
€ 185,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
RB, NOPD
Bezoekadres
Beeklaan 414
2562 BJ Den Haag

Over Bas Kortenbach

"Als fiscaal econoom begeef ik mij al ruim tien jaar op het snijvlak tussen de onderneming en de privé financiën van de ondernemer. Fiscale planning en inkomensplanning zijn gebieden waar ik mij thuis voel. Dat heeft er toe geleid dat ik mij heb gespecialiseerd in pensioenvraagstukken voor DGA's en ondernemers. De ondernemer zal zelf moeten zorgen voor zijn oudedagsvoorziening, niemand doet dat voor hem. Ik help de ondernemer om dit in te passen in zijn eigen leefstijl en financiën. Uiteraard heb ik ruime ervaring in het uitfaseren van pensioen in eigen beheer en de vraagstukken die daarbij een rol spelen.

Met mijn fiscaal economische achtergrond en specialistische kennis kan ik de situatie meestal snel doorzien. Dat komt tot uitdrukking in scherpe analyses van de belangen en mogelijkheden."

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1