Dhr. mr. Jos van Bavel

Jos is naast adviseur ook actief als docent en spreker binnen de NON-PROFIT omgeving
Dhr. mr. Jos van Bavel
Verder Fiscaal Specialisten B.V.
Dhr. mr. Jos van Bavel
Telefoon: 030 2084102
Specialisme(n)
Advisering en structurering in het bijzonder bij organisaties zonder winstoogmerk, stichtingen, (coöperatieve) verenigingen, ANBI, SBBI
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Herculeslaan 24
3584 AB Utrecht

Over Jos van Bavel

Jos is een ervaren fiscalist en adviseur bij instellingen in de NON-PROFIT sector. De fiscale regelgeving voor (semi)publieke instellingen en overheden heeft bijzondere eigenschappen. Dat vraagt expertise en die biedt Jos. Een meerwaarde als een beroep op het ondernemerschap van organisaties wordt gedaan of als nieuwe activiteiten worden gestart, in samenwerking of in concernverband. Ook als het gaat om participatie of financiering met privaat kapitaal, of nieuwe financieringsvormen, zoals kredietunies, crowdfunding, microkrediet of social venturing weet Jos dat in goede banen te leiden.

Jos is werkzaam bij instellingen in de gehele zorgketen (VVT, ziekenhuizen, revalidatiecentra, GGZ en gehandicaptenzorg) en bij koepel- en brancheorganisaties in het (semi)publieke veld. Hij is betrokken bij advisering aan overheden, welzijns-, onderwijsinstellingen, woningcorporaties en maatschappelijke organisaties, zoals culturele instellingen (podia, musea, theaters, gezelschappen etc.), goede doelen en kennisinstituten. Ruime ervaring is er bijvoorbeeld op gebied van subjectieve vrijstellingen vennootschapsbelasting, ANBI-regelgeving, fiscale beleggingsinstellingen, fiscale positie van stichtingen en (coöperatieve) verenigingen. Daarnaast is er specifieke sectorkennis van btw-regelgeving, loonheffingen, verhuurderheffing en energiebelasting.

Betrokkenheid is er bij structureringsvraagstukken, vastgoed en bij fusie- en samenwerkingsprocessen. Doel is steeds het fiscale rendement te verhogen.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1