Dhr. Jacques Raaijmakers

Jacques is naast belastingadviseur auteur van diverse fiscale boekwerken en publicaties in fiscale vakbladen
Dhr. Jacques Raaijmakers
Raaijmakers Belastingadvies en Educatie
Dhr. Jacques Raaijmakers
Telefoon: 06 23785600
Specialisme(n)
(Internationale) loonbelasting en sociale verzekering, Invordering en aansprakelijkheid, formeel belastingrecht
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Benoordenhoutseweg 28
2596 BB Den Haag

Over Jacques Raaijmakers

Jacques Raaijmakers is als adviseur gespecialiseerd in (internationale) loonbelasting, (internationale) sociale verzekeringen, invordering, aansprakelijkheid en formeel belastingrecht. Sinds 2012 heeft hij zijn eigen fiscale adviespraktijk waarin hij daarnaast activiteiten ontplooit als hoofdredacteur, auteur en docent.

“Als adviseur vind ik dat onze cliënten met zijn fiscale probleem centraal moet staan. Door buiten de gebaande paden te treden en te zoeken naar de optimale oplossing binnen de grenzen van de wet, wordt het gewenste maatwerk geboden. Creativiteit, nieuwsgierigheid, innovatie, kennisontwikkeling, scherpte en inlevingsvermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Ik redeneer dus niet primair vanuit standaard oplossingen of eisen die wet- en regelgeving stellen. Het startpunt is  het denken vanuit de uitdaging waar onze cliënten voor staan en kijken naar oplossingen voor die uitdagingen die passen binnen bestaande kaders van wet- en regelgeving.

Wij zijn in staat dwarsverbanden te leggen met alle belastinggebieden. Wij werken bovendien samen met een breed nationaal en internationaal netwerk van vooraanstaande collega’s, notarissen, advocaten en accountants, waardoor wij onze cliënten desgewenst een fullservicepakket kunnen bieden.”

Neem contact op voor een gratis consult
do 20 feb 2020 16:00

Cursus actualiteiten loonheffingen

Ingegaan wordt op de laatste ontwikkelingen binnen de loonheffingen, waaronder de dienstbetrekking van de DGA en zijn/haar familie, de sociale verzekeringsplicht, de positie van de ZZP-er en de gebruikelijk loonregeling. Verder worden praktijkcases besproken die gaan over grensoverschrijdende arbeid en de aangepaste 30%-regeling. Wat zijn fiscaal gunstige en werkbare oplossingen? Deze cursus wordt u aangeboden door Raaijmakers Belastingadvies en Educatie te Den Haag en Fiscaalconsult.
do 25 jun 2020 12:30

Cursus actualiteiten loonheffingen

Ingegaan wordt op de laatste ontwikkelingen binnen de loonheffingen, waaronder de dienstbetrekking van de DGA en zijn/haar familie, de sociale verzekeringsplicht, de positie van de ZZP-er en de gebruikelijk loonregeling. Verder worden praktijkcases besproken die gaan over grensoverschrijdende arbeid en de aangepaste 30%-regeling. Wat zijn fiscaal gunstige en werkbare oplossingen?

Publicaties Jacques Raaijmakers

Belastingdienst gaat Wet DBA toch handhaven per 1 januari 2020!

7 okt 2019
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1