Dhr. Jorrit Klijs MSc

Dhr. Jorrit Klijs MSc
Klijs Advice
Dhr. Jorrit Klijs MSc
Telefoon: 06 53960487
Specialisme(n)
Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, particulieren, MKB-praktijk/DGA-praktijk
Prijs per uur, excl. BTW
€ 100,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
RB
Gevestigd in:
Dorst

Over Jorrit Klijs

"Tot 1 maart 2018 ben ik bijna 8 jaar werkzaam geweest als belastingadviseur bij BDO in Breda. BDO is een accountancy en belastingadvieskantoor welke vestigingen heeft over de gehele wereld. Het is het 5e belastingadvieskantoor van de wereld. Ik ben hier werkzaam geweest als belastingadviseur en teamleider van 8 personen. Ik heb mij in die 8 jaar voornamelijk bezig gehouden met het opstellen van aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en advisering van ondernemers en vermogende particulieren. Daarvoor heb ik naast mijn studie gewerkt bij DRV in een soortgelijke functie. Al met al heb ik al meer dan 10 jaar ervaring in het vak!

Met ingang van 1 maart 2018 ben ik voor 3 dagen per week verbonden als docent aan de Universiteit van Tilburg. Mijn werkzaamheden hier bestaan voornamelijk uit het geven van college, het begeleiden van studenten en het doen van universitair onderzoek. Door het oprichten van Klijs Advice wil ik hiermee de koppeling blijven maken tussen de theorie en de praktijk. De kwaliteit die Klijs Advice nastreeft is dan ook van academisch niveau."

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1