Mevr. Mr. Shulaika Delsol

Mevr. Mr. Shulaika Delsol
Delsol Tax Lawyers
Mevr. Mr. Shulaika Delsol
Telefoon: 06 53417220
Specialisme(n)
Belastingrecht op Curaçao en de BES-eilanden, winstberekening IB en VPB, DGA-Problematiek, investeren in onroerend goed buitenland
Prijs per uur, excl. BTW
€ 275,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
Register Belastingadviseurs
Bezoekadres
Deijlerweg 39
2241 AA Wassenaar
shulaikapaassendelsol

Over Shulaika Delsol

“Na mijn opleiding fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar ik in 1994 ben afgestudeerd als fiscaal Jurist, ben ik bij de Belastingdienst Ondernemingen in Groningen begonnen als Inspecteur der Belastingen en de post academische opleiding tot Inspecteur der Belastingen gevolgd en afgerond te Utrecht. Vervolgens ben ik gaan werken als beleidsmedewerker op de Afdeling Algemene Fiscale Politiek van de Directie Internationale Fiscale Zaken van het Ministerie van Financiën te Den Haag. Direct daarna ben ik als Beleidsmedewerkster begonnen bij de Directie der Belastingen van de Nederlandse Antillen te Curacao. Vanaf 1998 ben ik werkzaam in de private sector. Eerst als interne belastingadviseur bij CITCO en later als externe belastingadviseur bij Deloitte via mijn eigen kantoor dat ik in 2001 op Curaçao ben gestart. Sinds 2013 werk ik vanuit Nederland voor klanten op Curaçao, Bonaire en Nederland.

Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik in gerechtigheid geloof. Belastingheffing dient op rechtmatige wijze plaats te vinden en in de juiste verhoudingen. Ik help mijn klanten proactief in overeenstemming met de fiscale wetgeving van het land waarin zij wonen of actief zijn, te opereren, zodat ze geen onnodige fiscale risico’s lopen.”

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2021. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1