Mevr. dr. Yvonne Tigelaar-Klootwijk

Mevr. dr. Yvonne Tigelaar-Klootwijk
Scientia Fiscalis
Mevr. dr. Yvonne Tigelaar-Klootwijk
Telefoon: 06 27022424
Specialisme(n)
Bedrijfsopvolging Successiewet/Inkomstenbelasting, IB-ondernemers, personenvennootschappen, dga-problematiek, vennootschapsbelasting
Prijs per uur, excl. BTW
€ 150,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
De Vang 42
2954 PA Alblasserdam

Meer over Yvonne Tigelaar-Klootwijk

“Na mijn studie fiscale economie aan de Erasmus Universiteit ben ik begonnen als belastingadviseur bij BDO. Deze functie ben ik op een gegeven moment gaan combineren met een aanstelling als docente bij het Fiscaal Economisch Instituut aan de Erasmus Universiteit. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen mijn dienstbetrekking bij BDO te beëindigen en een eigen belastingadviespraktijk te starten. Als belastingadviseur kan ik worden ingeschakeld voor adviezen waar het betreft de ondernemer die zijn onderneming drijft in een eenmanszaak, samenwerkingsverbanden, de directeur-grootaandeelhouder en de fiscale problematiek betrekking hebbende op kapitaalvennootschappen. Het inspireert mij om de denkrichtingen van cliënten en intermediairs om te zetten in fiscale oplossingsrichtingen.

In de afgelopen jaren heb ik me daarnaast in de fiscale bedrijfsopvolgingsproblematiek gespecialiseerd. Dit heeft in november 2013 geleid tot een promotie met als onderwerp ‘Bedrijfsopvolging bij natuurlijke personen, een onderzoek naar fiscale bedrijfsopvolgingsfaciliteiten’. De handelseditie van het proefschrift is opgenomen in de Fiscale Monografieënreeks van Kluwer (nr. 141). Hier sluit mooi bij aan dat ik vanaf 2013 hoofdredacteur ben van het PE-Tijdschrift voor de bedrijfsopvolging.”

Neem contact op voor een gratis consult

Publicaties dr. Yvonne Tigelaar-Klootwijk

Bedrijfsopvolgingsfaciliteit: vaar de juiste koers!

22 jun 2017
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1