mr. drs. Eva Smits

mr. drs. Eva Smits
Hendrikx en Bakker
mr. drs. Eva Smits
Telefoon: 013 5440100
Specialisme(n)
Estate Planning
Prijs per uur, excl. BTW
€ 180,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB, Register Estate Planners
Bezoekadres
Generaal Winkelmanstraat 2
5025 XR Tilburg

Over Eva Smits

“Na het VWO ben ik in 1997 Fiscale Economie en later ook Fiscaal Recht gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens mijn studie  en de ideale bijbaan bij Deloitte kwam ik in aanraking met het vak Estate Planning en was mijn interesse gewekt!  De betrokkenheid bij de persoonlijke wensen en belangen van de ondernemer of particulier in combinatie met de juridische en financiële aspecten, maakt het vak Estate Planning persoonlijk, veelzijdig en uitdagend.

Na mijn studie ging ik als belastingadviseur werken bij PwC in Breda. Om zo breed mogelijk te worden opgeleid ben ik begonnen in de algemene adviespraktijk, maar al snel was ik lid van de kennisgroep Estate Planning en besteedde ik een groot deel van mijn tijd aan Estate Planning. Na acht leuke en leerzame jaren bij PwC was het tijd voor iets anders en ben ik in 2011 voor mezelf begonnen als specialist Estate Planning. Ik vind het leuk en uitdagend om vanuit de persoonlijke wensen van de klant tot een passende oplossing te komen waarin zowel de  juridische, fiscale en financiële aspecten zijn meegenomen.

In het dagelijkse leven ben ik getrouwd met Edwin en  moeder van Luuk, Sofie en Tim. Naast het gezinsleven ga ik graag hardlopen en tennissen.”

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2017. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1