Mevr. Nicole Goud

persoonlijk en deskundig ontzorgen en adviseren, voor en na een overlijden
Mevr. Nicole Goud
Akto BV (Pirolo BV)
Mevr. Nicole Goud
Telefoon: 0651728463
Specialisme(n)
erfbelasting, schenkbelasting, erfrecht, huwelijksvermogensrecht, testament, afwikkeling nalatenschap, levenstestament, estate planning
Prijs per uur, excl. BTW
€ 115,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
Stichting RegisterExecuteur
Bezoekadres
Lodewijk Pincoffsweg, 380
3071 AS Rotterdam

Over Nicole Goud 

"Na mijn afgeronde studie Nederlands recht in Rotterdam heb ik aansluitend fiscaal recht gestudeerd in Leiden. Ruim 15 jaar ben ik als belastingadviseur werkzaam geweest bij een van de grote vijf belastingadvieskantoren (Deloitte). Daarna heb ik een aantal jaren gewerkt binnen de advocatuur (fiscale praktijkgroep van Nauta Dutilh) en als auteur bij een opleidingsbedrijf voor financiële dienstverlening op het gebied van o.a. erfrecht, familierecht en het fiscale recht (erf- en schenkbelasting, inkomstenbelasting, bedrijfsopvolging). Ook heb ik ervaring in de notariële boedelpraktijk.  

De combinatie van deze verschillende rechtsgebieden samen met mijn invoelende en sociale karakter zorgen ervoor dat ik alles in een breder perspectief kan zien en de wensen van mijn cliënten zo optimaal mogelijk in kaart kan brengen en uitwerken, bijvoorbeeld in de voorbereiding van een (levens)testament. Uiteraard helpt dit ook bij de situatie na een overlijden. Insteek is daarbij steeds: een juiste uitvoering van een testament en/of het wettelijk erfrecht waarbij ook de fiscale mogelijkheden zo goed mogelijk benut worden en waarbij de verhouding tussen de erfgenamen (en bijvoorbeeld onterfde kinderen) steeds een essentiële plaats inneemt.   

Om mij nog meer hierop te kunnen richten, heb ik in 2015 samen met Nico van Scheijndel mijn eigen bedrijf Akto, uw erfcoach en meer... opgericht en houden wij ons als (adviseur van de) executeur of als gevolmachtigde vooral bezig met het adviseren, ondersteunen en ontzorgen bij de voorbereiding, afwikkeling en verdeling van nalatenschappen. Dit doen wij zowel voor particulieren, ondernemers als adviseurs. 

Sinds 2019 ben ik - evenals mijn compagnon Nico van Scheijndel - ook RegisterExecuteur. Vanuit die rol kan en wil ik onze cliënten nog beter van dienst zijn, onder meer door gebruik te maken van het speciaal voor de RegisterExecuteurs en hun cliënten ontwikkelde digitale nalatenschapsdossier. Deskundigheid  en transparantie zijn daarbij de belangrijkste sleutelwoorden."

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1