Mevr. mr. Lisa van Esdonk-Bongaarts

Mevr. mr. Lisa van Esdonk-Bongaarts
Hertoghs advocaten
Mevr. mr. Lisa van Esdonk-Bongaarts
Telefoon: 06 53743951
Specialisme(n)
Indirecte belastingen, fiscale (boete) procedures en fiscaal strafrecht
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOVA, NVAB, Jonge Balie
Bezoekadres
Raadhuisstraat 15
1016 DB Amsterdam

Over mr. Lisa van Esdonk-Bongaarts

“Geen zaak of cliënt is hetzelfde. Dat maakt ons vak spannend. Het doel is wel altijd hetzelfde, namelijk: voor u het beste resultaat behalen! Want in fiscale (boete-)geschillen daadwerkelijk iets kunnen betekenen voor cliënten is wat mij drijft.”

Lisa is annotator formeel belastingrecht bij het tijdschrift NLFiscaal en publiceert in diverse vakbladen. Zij is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, de Nederlandse Vereniging van Advocaat-Belastingkundigen en de Jonge Balie.

Lisa studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is haar carrière begonnen als advocaat bij Baker & McKenzie Amsterdam. Achtereenvolgens heeft Lisa daarna nog ervaring opgedaan bij twee andere internationale advocaten/belastingadvieskantoren.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2021. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1