Dhr. mr. Roel de Jong

Dhr. mr. Roel de Jong
FBN Juristen notarieël & fiscaal
Dhr. mr. Roel de Jong
Telefoon: 088 2222123
Specialisme(n)
Overdrachtsbelasting, inkomstenbelasting, schenk- en erfbelasting
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Noordhollandstraat 71
1081 AS Amsterdam

Over mr. Roel de Jong

“In 2016 heb ik de masters Notarieel Recht en Fiscaal Recht afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens en na mijn afstuderen ben ik eerst werkzaam geweest als belastingadviseur en kandidaat-notaris in de ondernemingsrechtpraktijk. Sinds 2019 ben ik als notarieel fiscalist werkzaam bij FBN Juristen. Hier schrijf ik civiel- en fiscaalrechtelijke stukken zowel voor FBN Juristen (Via Juridica en ELN) als voor andere uitgevers.

Daarnaast ben ik werkzaam binnen de adviespraktijk van FBN Juristen, waarbij ik samen met mijn collega’s notariële en fiscale vraagstukken uit het notariaat behandel. Tot slot houd ik mij bezig met de invulling van de cursusreeks Fiscale Actualiteiten. Voor fiscaalrechtelijke vragen die betrekking hebben op de notariële vakgebieden kan ik met u meedenken en u een antwoord op uw vragen geven.”

Let op: wij werken uitsluitend voor bedrijven/zakelijke cliënten en dus niet voor particulieren.

Neem contact op voor een gratis consult

De fiscaal en civiel specialisten van FBN Juristen staan voor u klaar

FBN Juristen is het kennisinstituut bij uitstek als het gaat om fiscaal-juridische onderwerpen. U kunt te allen tijde contact opnemen met onze specialisten; een consult van een kwartier is gratis en verplicht u tot niets.
Naar bedrijfsprofiel
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2021. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1