Dhr. mr. Peter Bregman RB

Dhr. mr. Peter Bregman RB
PM | Ondernemend
Dhr. mr. Peter Bregman RB
Telefoon: 06 22455914
Specialisme(n)
DGA-problematiek, rechtsvormkeuze, samenwerking, familiebedrijven, mediation
Prijs per uur, excl. BTW
€ 150,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
RB
Bezoekadres
Kerkstraat 1b
8181 XM Heerde

Over Peter Bregman

“Op de HEAO kwam ik voor het eerst in aanraking met juridische vakken en ik was meteen verkocht. Ik ben als belastingadviseur begonnen bij een groot en sjiek kantoor, maar voelde al snel dat mijn hart meer ligt bij het MKB ondernemer. Geen wonder als boerenzoon …

Zo kwam ik al gauw bij een lokaal en kleinschalig kantoor terecht. Sinds 2007 ben ik mede-eigenaar van zo’n kantoor.  Bij PM | Ondernemend hanteren we een positief-kritische stijl met als doel de ondernemer zich verder te laten ontwikkelen, ook als mens.

Ik zie belastingrecht als spelen met taal, waarbij de cijfers vervolgens de belangen weerspiegelen.  Ik geniet ervan om jarenlange relaties met ondernemers op te bouwen en ze te ondersteunen in de diverse fases van hun leven. Vaak niet alleen op vaktechnisch gebied, maar ook mentaal.  Sinds 2009 ben ik ook mediator.  Daardoor heb ik (opnieuw) geleerd dat mijn werk voor meer dan 50% bestaat uit communicatie.”

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1