Mevr. Barbara Rijskamp

Mevr. Barbara Rijskamp
Helder in Belastingen
Mevr. Barbara Rijskamp
Telefoon: 0630517641
Specialisme(n)
Ondernemerschap, inkomstenbelasting, ZZP en DGA
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
RB
Bezoekadres
Zuidpoolsingel 172K
2408 BR Alphen aan den Rijn
barbara.rijskamp

Over Barbara Rijskamp

“Sinds 1996 ben ik werkzaam als belastingadviseur. Een vak dat ik met liefde uitoefen. Als je belastingen als een puzzel ziet, snap je misschien beter wat ik er zo leuk aan vind. Elk probleem staat op zich, want iedere klant en situatie is uniek. Ik zie het als een uitdaging om ieder fiscaal vraagstuk voor de klant op een zo goed mogelijke manier op te lossen. Dat doe ik in eerste instantie aan de hand van de daarvoor geldende fiscale regels, uiteraard door deze zoveel mogelijk in het voordeel van de klant uit te leggen. Omdat de regels op belastingterrein complex zijn en regelmatig veranderen, is het goed hiervoor een specialist zoals ik in te schakelen.

Mijn doel is om fiscaal helderheid en zekerheid te verschaffen voor een klant over een bepaalde kwestie, liefst zo goed mogelijk in overleg met de fiscus.”

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1